Skip to main content

Whistlepilot ApS: Din løsning med Whistleblower software

Velkommen til Whistlepilot ApS. Vores system, whistleblower software, imødekommer dine behov. En Whistleblower ordning er pr. 17. december 2023 lovpligtigt for din virksomhed, hvis I er mellem 50-249 ansatte. Loven indebærer bl.a. at der pålægges offentlige myndigheder og en række private virksomheder og organisationer en pligt til at etablere interne Whistleblower ordninger. Whistlepilot ApS tilbyder løsninger. Disse skaber en åben dialog samt en sikker rapportering inden for alle typer organisationer.

Vores whistleblower software er designet med brugeren i centrum. Vi forstår vigtigheden af en simpel og nem brugeroplevelse, der opmuntrer medarbejdere til at rapportere eventuelle bekymringer. Anonymitet og sikkerhed er topprioriteter. Vi garanterer, at alle rapporter håndteres med den største fortrolighed.

Hos Whistlepilot ApS forstår vi, at hver virksomhed er unik. Derfor tilbyder vi løsninger, der passer til din organisations behov. Vores platform kan integreres problemfrit hos jer. Dette gør overgangen til et mere åbent arbejdsmiljø nem og ubesværet.

I en verden med konstant skiftende lovgivning, sørger Whistlepilot ApS for, at du overholder alle relevante lovkrav. Vi holder os altid opdateret med de seneste regler og bestemmelser. Det gør vi for at sikre, at din virksomhed ikke blot er beskyttet. Den fremstår også som en ansvarlig og pålidelig aktør.

Der findes flere fordele ved at vælge Whistlepilot ApS. Nogle af fordelene er:

  • Brugervenlighed: Let og simpel brugerflade.
  • Tilpasning: Skræddersyede løsninger, der matcher din virksomheds behov.
  • Sikkerhed: Stærk beskyttelse af whistleblowernes identitet.
  • Compliance: Fuldstændig overholdelse af gældende whistleblower-lovgivning.

Gør det nemt for din virksomhed med whistleblower software

Med Whistlepilot ApS’ whistleblower software, tager din virksomhed et afgørende skridt mod en mere åben og retfærdig fremtid. Invester i en løsning, der:

  • Beskytter dine medarbejdere.
  • Styrker din virksomheds omdømme. 
  • Sikrer overholdelse af alle lovmæssige krav.

Tilmeld digWhistlepilot.dk på kun 2 minutter. Prøv gratis i 30 dage. Se mere på Whistlepilot.dk om hvordan vores whistleblower software kan optimere din virksomhed og bidrage til et sundere og mere etisk arbejdsmiljø.

Opret dig her: