Skip to main content

Whistlepilot ApS: Din løsning til whistleblowerordning lovkrav

En Whistleblower ordning er pr. 17. december 2023 lovpligtigt for din virksomhed, hvis I er mellem 50-249 ansatte. Loven indebærer bl.a. at der pålægges offentlige myndigheder og en række private virksomheder og organisationer en pligt til at etablere interne Whistleblower ordninger. Whistlepilot ApS tilbyder derfor løsninger, der opfylder alle whistleblowerordning lovkrav. 

Vores primære fokus er at sikre, at der opfyldes alle relevante whistleblowerordning lovkrav. Whistlepilot ApS’ eksperter er dybt fortrolige med lovgivning om whistleblowing. Vi sørger for, at din organisation ikke kun overholder de juridiske krav. Den implementerer også den bedste praksis inden for området.

Whistlepilot ApS udvikler brugervenlige og sikre whistleblowerordninger. Vores platforme er designet til at beskytte whistleblowernes identitet og sikkerhed. Samtidig med at de giver ledelsen værdifuld indsigt i potentielle risici. Dette understøtter et sundt arbejdsmiljø.

Gennem en Whistlepilot ApS whistleblowerordning kan I skabe en gennemsigtig virksomhed. Dette skaber bl.a. tillid blandt medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Dette styrker også dit brand og din virksomheds omdømme. At drive en gennemsigtig virksomhed ses ved, at man er åben og klar i sin kommunikation og i sine handlinger. 

Skab gennemsigtighed med Whistleblowerordning lovkrav

Hos Whistlepilot ApS forstår vi, at hver organisation har unikke behov. Derfor har vi løsninger der passer til din virksomheds behov og krav. Uanset om du er en lille virksomhed eller en stor multinational organisation, har vi ekspertisen til at levere en løsning, der passer til dig.

Vores løsninger går ud over blot at overholde lovgivningen. Vi hjælper med at administrere og overvåge din whistleblowerordning. Dette sikrer løbende overensstemmelse og tilpasning til nye lovkrav og bedste praksis.

Med Whistlepilot ApS får du en partner, der forstår vigtigheden af lovgivningsmæssig overholdelse og etisk ledelse. Ved at vælge os sikrer du, at din organisation ikke kun opfylder lovkravene. Du fremmer også en kultur, hvor ærlighed og ansvarlighed værdsættes.

Gør det nemt for din virksomhed og tilmeld dig vores løsning på kun 2 minutter. Du kommer nemt og sikkert i gang ved blot 3 steps:

  • Tilmeld dig på kun 2 minutter: Det tager kun 2 minutter at tilmelde dig vores løsning. Det eneste du skal gøre er, at give os firmanavn, dit navn og din e-mail. 
  • Få et indtryk af ordningen: Download dit firmas Whistleblower-politik. Tag en tur rundt i vores brugervenlige interface. Her kan du se flere eksempler på bl.a. indberetninger, oprette flere indberetninger og meget mere. Vi garanterer, at du vil føle dig sikker og tryg ved at tage kontrol over situationen. 
  • Del din Whistleblowerordning og nyd roen: Vi har lavet forslag til tekster. Du kan derfor slappe af nyde en kop kaffe, vel vidende at din virksomhed er beskyttet mod interne udfordringer. Når du er tryg og tilfreds med dit firmas nye Whistleblowerordning, kan du dele den med kollegaer og blive compliant med lovgivningen. 

Du kan oprette dig på kun 2 minutter på Whistlepilot.dk. Se mere om, hvordan Whistlepilot ApS kan hjælpe med whistleblowerlovgivningen og skabe en sikker og gennemsigtig arbejdskultur. 

Opret dig her: