Skip to main content

Whistlepilot ApS: Din specialist i whistleblowerordninger

Vi er i en tid, hvor virksomhedernes integritet og gennemsigtighed er mere væsentlig end nogensinde. En Whistleblowerordning er pr. 17. december 2023 lovpligtigt for din virksomhed, hvis I er mellem 50-249 ansatte. Loven indebærer bl.a. at der pålægges offentlige myndigheder og en række private virksomheder og organisationer en pligt til at etablere interne Whistleblower ordninger. Med en dyb forståelse for vigtigheden af en ansvarlig virksomhed, leverer Whistlepilot ApS løsninger. De styrker tilliden og sikkerheden i din organisation.

Whistlepilot ApS har udviklet en brugervenlig og sikker platform. Den gør det nemt for medarbejdere at rapportere eventuelle uregelmæssigheder. Vores system sikrer anonymitet og beskyttelse af whistleblowere. Dette er afgørende for at opretholde et åbent og ærligt arbejdsmiljø. Med avanceret teknologi garanterer vi, at alle indberetninger håndteres professionelt og diskret.

Ved at implementere en whistleblowerordning, tager din organisation et vigtigt skridt mod en åben og ærlig organisation. Denne åbenhed bidrager ikke kun til at forhindre og afsløre uregelmæssigheder. Men også til at styrke medarbejdernes tillid og virksomhedens omdømme.

Hos Whistlepilot ApS forstår vi, at hver organisation er unik. Derfor tilbyder vi tilpassede whistleblowerordninger. De er designet til at møde de specifikke behov og krav i din organisation. Uanset om du leder efter en løsning til en lille virksomhed eller en stor multinational organisation, har vi ekspertisen til at tilbyde en løsning, der passer til dig.

En sikker og ansvarlig whistleblowerordning

Whistlepilot ApS’ whistleblowerordninger er designet til at sikre fuld overholdelse af alle relevante love og regulativer. Dette inkluderer GDPR og andre internationale standarder. Dette sikrer, at din organisation altid er beskyttet og i overensstemmelse med lovgivningen.

Vælg Whistlepilot ApS for at sikre en robust og effektiv whistleblowerordning i din organisation. Du kan forbedre din virksomheds ansvarlighed og skabe et mere sikkert og etisk arbejdsmiljø. Det kan du med vores teknologiske ekspertise og dedikerede support.

Du kan helt selv oprette digWhistlepilot.dk. Vores Whistlepilot Basic er altid gratis, og som ny kunde, får du Whistlepilot PRO de første 30 dage. Se mere på Whistlepilot.dk om hvordan vores whistleblowerordninger kan optimere din virksomhed med en whistleblowerordning.

Opret dig her: